• Haberler
  • Genel
  • Şehitoğlu'nun durumu İdare Mahkemesi'nde – Kocatepe Gazetesi

Şehitoğlu'nun durumu İdare Mahkemesi'nde – Kocatepe Gazetesi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Metin Şehitoğlu'nun görevinin askıya alındığı belirtildi Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Metin Şehitoğlu'nun yabancı dil sorunundan dolayı görevinin askıya alındığı, olayın İdare Mahkemesi'nde görüşüldüğü belirtildi. Şehitoğlu'nun yerine Kemal Yıldırım'ın vekalet ettiği dile getirildi. 42 İL ARASINDA DÖRDÜNCÜTarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü [&hellip]

Şehitoğlu’nun durumu İdare Mahkemesi’nde

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Metin Şehitoğlu’nun görevinin askıya alındığı belirtildi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Metin Şehitoğlu’nun yabancı dil sorunundan dolayı görevinin askıya alındığı, olayın İdare Mahkemesi’nde görüşüldüğü belirtildi. Şehitoğlu’nun yerine Kemal Yıldırım’ın vekalet ettiği dile getirildi.
42 İL ARASINDA DÖRDÜNCÜ
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Metin Şehitoğlu ve ekibinin çalışmasıyla, Afyonkarahisar, TKDK’nın bulunduğu 42 il arasında ilk dörde girimşti. Çiftçiler ve tarımsal üretim yapan firmalar, Afyonkarahisar TKDK’nın çalışması sayesinde yeni yatırımlar yapabilmişti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme