Şehitoğlu yeniden TİM Meclis Üyeliğine seçildi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 25. Genel Kuruluna Başbakan Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi katıldılar. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi genel kurulda yaptığı konuşmada ekonomide ihracatçıların Türkiye'nin en önemli noktasında olduğunu dile getirerek yeni Türkiye'de ihracatçılara daha da fazla [&hellip]

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 25. Genel Kuruluna; Başbakan Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi katıldılar. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi genel kurulda yaptığı konuşmada ekonomide ihracatçıların Türkiye’nin en önemli noktasında olduğunu dile getirerek yeni Türkiye’de ihracatçılara daha da fazla önem ve desteklerin devam edeceğini belirtti.
3 BAŞKAN ADAYI YARIŞTI
İhracatçı sektör konseylerinin seçimlerinin yapıldığı genel kurulda Türkiye’nin ilk 10 büyük ihracatçılarına da ödül verildi. Tahsin Öztiryaki, Oğuz Satıcı ve İsmail Gülle’nin başkan adayılığı için yarıştığı genel kurul sonucunda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanlığına İsmail Gülle seçildi.
Ege Bölgesi’ndeki ihracatçı firmaların oylarıyla ikinci dönem de TİM Meclis Üyeliğine seçilen Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (AFSİAD) Başkanı Hüseyin Şehitoğlu genel kurulda tüm programlara katılarak TİM Başkanlığına seçilen İsmail Gülle’yi tebrik etti.
Genel Kurul sonrası değerlendirmede bulanan AFSİAD Başkanı ve TİM Meclis Üyesi Hüseyin Şehitoğlu,
“Yeni dönemde birlikte çalışmalara daha da önem verilecek bir diyalog içerisinde olacağız. Sadece Afyonkarahisar değil civar illerden de TİM’deki tek temsilci olmamızdan dolayı bölgemize bu yeni dönemde daha etkili ve değerli çalışmalara birlikte inşallah imza atacağımıza inancımız tamdır. Ekonomik büyüklük ve cari açığın giderilmesi görevi ihracatçıların sorumluluğunda olduğunu bilerek ve hükümetimizin de biz ihracatçılara her zaman tam desteklerinin değerini anlayarak yola devam edeceğiz. TİM Başkanımız Sayın İsmail Gülle’yi tebrik ediyor başarılar diliyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme