• Haberler
  • Gündem
  • Şehitoğlu, ikinci kez Türkiye İhracatçılar Meclisi'nde

Şehitoğlu, ikinci kez Türkiye İhracatçılar Meclisi'nde

Afyonkarahisar ve İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Delta Mermer Madencilik Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hüseyin Şehitoğlu, Ekonomi Bakanlığı İstanbul Maden İhracatçıları Birliği seçimlerinde ikinci kez Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Üyeliği'ne seçildi.MADEN İHRACATÇILARINI TEMSİL EDECEKİstanbul Dış Ticaret Kompleksi'nde yapılan seçimlerde 3 ayrı [&hellip]

Afyonkarahisar ve İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Delta Mermer Madencilik Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hüseyin Şehitoğlu, Ekonomi Bakanlığı İstanbul Maden İhracatçıları Birliği seçimlerinde ikinci kez Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Üyeliği’ne seçildi.
MADEN İHRACATÇILARINI TEMSİL EDECEK
İstanbul Dış Ticaret Kompleksi’nde yapılan seçimlerde 3 ayrı liste yarıştı. İhracatçı firmalar, İstanbul Maden İhracatçı Birliği Başkanlığı’na Aydın Dinçer ve ekibini seçti. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’ni temsilen Türkiye İhracatçılar Meclisi Üyeliği’ne de Hüseyin Şehitoğlu ikinci kez seçildi.
AFYON’DAN TEMSİLCİ ÇIKMASI ÖNEMLİ
Hüseyin Şehitoğlu, TİM’de sektörün sorunlarını çözmede yapıcı çözüm önerileri sunarak ve sektörü en iyi şekilde temsil etmek için mücadele vereceğini ve Türkiye ihracatında1 önemli bir yere sahip olan madencilik sektörünün nabzının tutulduğu kentlerden birisi olan Afyonkarahisar’dan böyle bir temsilcinin çıkmasının çok önemli olduğunu kaydetti. Şehitoğlu, kentteki madencilerin ve ihracatçıların da desteği ile görevini layıkıyla yerine getirmek için çalışacağını ifade etti.
ALANINDA EN BÜYÜK KURUM
Şehitoğlu, konu ile ilgili açıklamalarında şunları söyledi:
“Bildiğiniz gibi TİM, bölgesel ve sektörel bazda faaliyet gösteren 61 ihracatçı birliğini, 27 ihracatçı sektörü, ihracatçılara ve İhracatçı Birlikleri’ne hizmet veren 13 genel sekreterliği ile ihracatçı firmaların her türlü sorunlarını ve çözümlerine ulaşmak için ulusal ve uluslararası düzeyde temsil eden en büyük kurumdur. İhracatın her türlü sıkıntıları ve çözümü için hükümete direkt ulaşılan önemli bir kuruluşta görevimiz inşallah sektöre ve ihracatçıya en iyi şekilde hayırlı olur.”

Bakmadan Geçme