• Haberler
  • Gündem
  • Şehitoğlu Ailesi'nin acı günü – Kocatepe Gazetesi

Şehitoğlu Ailesi'nin acı günü – Kocatepe Gazetesi

AFSİAD Başkanı ve Afyonkarahisar Belediye Meclis üyesi, işadamı Hüseyin Şehitoğlu ile kardeşi Delta Mermer sahiplerinden Sabri Şehitoğlu'nun babaları Hacı Hamit Şehitoğlu vefat etti. Cenaze namazı dün öğle namazını müteakip İmaret Camisi'nde kılınan Şehitoğlu Kocatepe Asri Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi.Şehitoğlu ailesinin büyüğü, Devlet Demir Yolları'ndan emekli Hacı Hamit Şehitoğlu'nun cenaze törenine Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz [&hellip]

AFSİAD Başkanı ve Afyonkarahisar Belediye Meclis üyesi, işadamı Hüseyin Şehitoğlu ile kardeşi ;Delta Mermer sahiplerinden Sabri Şehitoğlu’nun babaları Hacı Hamit Şehitoğlu vefat etti. Cenaze namazı dün öğle namazını müteakip İmaret Camisi’nde kılınan Şehitoğlu Kocatepe Asri Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verildi.
Şehitoğlu ailesinin büyüğü, Devlet Demir Yolları’ndan emekli Hacı Hamit Şehitoğlu’nun cenaze törenine Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte protokol üyeleri ve çok sayıda seveni katıldı.

Bakmadan Geçme