Şehitlik'teki Törene Köksal Katılmadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Hava Şehitliği'nde tören düzenlendi. Törene Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ve CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan katılmadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Hava Şehitliği’nde şehitlerimizi anma töreni düzenlendi. Törene Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ile il protokolü katıldı.

KÖKSAL VE ERHAN ŞEHİTLİK’TE YOK

Törene AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da katılırken Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ile Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Faruk Duha Erhan’ın katılmaması dikkat çekti.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERDEN TEŞEKKÜR

Öte yandan Hava Şehitliği’ndeki törene katılan şehit aileleri ve gaziler, kendilerinin ayakta ve güneşte beklememesi amacıyla Afyonkarahisar Valiliği tarafından yaptırılan brandada töreni takip etti. Şehit aileleri ve gaziler, bu duyarlılığı dolayısıyla Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na ve Valilik’e teşekkür etti.

ŞEHİT KABİRLERİNE KARANFİL BIRAKILDI

Program çerçevesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Paşa Camii İmam-Hatibi Yavuz Selim Yasan’ın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu tüm şehitlerimizin ve hayatlarını kaybeden gazilerimizin ruhlarına dua etti. İl protokolü, Hava ve Polis şehitliğini ziyaret ederek şehit kabirlerine karanfil bıraktı.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme