• Haberler
  • Genel
  • Şehitlikte 100. Yılı kutladılar – Kocatepe Gazetesi

Şehitlikte 100. Yılı kutladılar – Kocatepe Gazetesi

Büyükkalecik Kocatepe İlkokulu 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yılı ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nü Yüzbaşı Agah Efendi Şehitliği’nde yaptığı programla kutladı Programda İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Büyükkalecik Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak ve Okul Müdürü Fatma Arzu Okumuş günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptı. Büyükkalecik Kocatepe İlkokulu tarafından düzenlenen İstiklal Marşı [&hellip]

Şehitlikte 100. Yılı kutladılar

Büyükkalecik Kocatepe İlkokulu 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yılı ve
Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nü Yüzbaşı Agah Efendi Şehitliği’nde yaptığı programla kutladı

Programda İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Büyükkalecik Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak ve Okul Müdürü Fatma Arzu Okumuş günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptı. Büyükkalecik Kocatepe İlkokulu tarafından düzenlenen İstiklal Marşı okuma yarışmasında 1. olan öğrenciye İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın tarafından ödül verildi. Programın sonunda 20 Kur’an-ı Kerim ve 500 Yasin-i Şerif hatimlerinin duası yapılarak aziz şehitlerin ruhuna bağışlandı.
Okul Müdürü Fatma Arzu Okumuş ise anma ve kutlama programının “Afyonkara-hisar Değerlerini Anlatıyor” projesi (ADAP) kapsamında Mart ayı değeri olan “Milli ve Manevi Değerlerimiz” kapsamında gerçekleştirildiğini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme