• Haberler
  • Gündem
  • “Şehitliklere saygı bekliyoruz. Mısırlıoğlu özür dilemeli”

“Şehitliklere saygı bekliyoruz. Mısırlıoğlu özür dilemeli”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı “Lütfen biz Şehit Aileleri ve Gazileri siyasete alet ederek üzmeyin” dedi Şehitliklerin Şehit Aileleri, Gaziler ve hangi görüşten olursa olsun tüm vatandaşlarımızın özel, kutsal ve mahrem alanı olduğunu belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar [&hellip]

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı “Lütfen biz Şehit Aileleri ve Gazileri siyasete alet ederek üzmeyin” dedi
Şehitliklerin Şehit Aileleri, Gaziler ve hangi görüşten olursa olsun tüm vatandaşlarımızın özel, kutsal ve mahrem alanı olduğunu belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bugün Afyonkarahisar’daki bir siyasi parti il başkanlığı ve yöneticilerinin aziz şehitlerimizin ebedi istirahatgahı olan Afyonkarahisar Merkez Hava Şehitliği’nde basın açıklaması yapması biz şehit aileleri ve gazileri üzmüştür.
Açıklamanın içeriği, konusunun ne olduğuna bizler karışamayız, hakkımız da yok. Yalnız açıklamanın yapıldığı yerin şehitlik olması bizleri üzmüştür.
Tüm siyasî parti yöneticilerinden ricamız şudur. Şehitlikler, mezarlar açıklama yapılacak yerler değildir. Açıklamaların yapılacağı yerlerin planlanırken daha hassas ve dikkatli olunmasını, İl Başkanının Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizden özür dilemesini bekliyoruz.
Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur.
Afyonkarahisar Şehit Aileleri ve Gazileri Adına Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı”

Haber

Bakmadan Geçme