• Haberler
  • Genel
  • “Şehitlerin vebali iktidarın üzerinde” – Kocatepe Gazetesi

“Şehitlerin vebali iktidarın üzerinde” – Kocatepe Gazetesi

BBP Sinanpaşa İlçe Başkanı Süleyman Çağlar, şehitlerin vebalinin iktidarın üzerinde olduğunu belirtti Büyük Birlik Partisi (BBP) Sinanpaşa İlçe Başkanı Süleyman Çağlar, tüm şehitlere Allah’tan rahmet, aileleri ve Türk Milletine sabırlar diledi.Özellikle 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’nin yangın yerine döndüğünü ifade eden BBP Sinanpaşa İlçe Başkanı Süleyman Çağlar, hemen her gün bir şehit haberi alındığını kaydetti. [&hellip]

"Şehitlerin vebali iktidarın üzerinde"

BBP Sinanpaşa İlçe Başkanı Süleyman Çağlar, şehitlerin vebalinin iktidarın
üzerinde olduğunu belirtti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sinanpaşa İlçe Başkanı Süleyman Çağlar, tüm şehitlere Allah’tan rahmet, aileleri ve Türk Milletine sabırlar diledi.
Özellikle 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’nin yangın yerine döndüğünü ifade eden BBP Sinanpaşa İlçe Başkanı Süleyman Çağlar, hemen her gün bir şehit haberi alındığını kaydetti. Çağlar; “Nerdeyse hergün bir şehit haberi geliyor. Dört polisimizi kaybettik. PKK’lı canilerin döşediği mayının patlatılması neticesinde dört yiğidimizin daha ocağına ateş düştü. On üç yıldır bu ülkeyi yöneten yöneticilerimiz 2-3 sene önce başlatılan çözüm süreciyle birlikte PKK’nın silah bırakacağını ve Türkiye’yi terk ederek sınır dışına çıkacağını söylediler. Böyle bir konsept ile bölücü örgütle barış masasına oturdular. Özellikle Büyük Birlik Partisi, Alperen Ocakları, milliyetçi camia ve vatanperver insanların tüm uyarılarına rağmen iktidar bu ihanet sürecini 2-3 yıl boyunca sürdürdüler. Şehitlerimizin vebali iktidarın üzerindedir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme