• Haberler
  • Siyaset
  • 'Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz oturmadan, oturmam'

'Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz oturmadan, oturmam'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Prof. Dr. Turan Civelek, Muharrem Günay, Dr. Ersan Özgür ve İsmail Karnıbüyük, Türkiye Harp Malulü Gaziler,  Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti.Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve dernek üyeleri tarafından karşılanan MHP'liler, önce şehit aileleri ve gaziler ile bayramlaştılar. Daha sonra içeriye geçen MHP'li adaylar ve [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Prof. Dr. Turan Civelek, Muharrem Günay, Dr. Ersan Özgür ve İsmail Karnıbüyük, Türkiye Harp Malulü Gaziler,  Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti.
Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve dernek üyeleri tarafından karşılanan MHP’liler, önce şehit aileleri ve gaziler ile bayramlaştılar. Daha sonra içeriye geçen MHP’li adaylar ve Dernek yönetimi seçime dair sohbet etti. Dernek içerisinde bulunan koltuklara Başkan Kumartaşlı tarafından buyur edilen MHP Milletvekili Adayı Turan Civelek, Başkan Kumartaşlı’ya; ‘Gazilerimiz oturmadan ben oturmam” diyerek gazilere saygı gösterdi. Önce gazi ve şehit yakınlarının oturmasıyla birlikte MHP’li Turan Civelek ve beraberindeki diğer adaylarda oturdu.  
“ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İÇİN ÇALIŞACAĞIM”
Şehit ailelerine ve Gazilere büyük önem verdiğini dile getiren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Turan Civelek, Milletvekili olduğumuz takdirde şehit yakınları ve gazilerin yaşadığı sorunları çözmek için ne gerekiyorsa yapacaklarının sözünü verdi. Civelek, “Şehit anne ve babalarının aldıkları maaş arttırılacak. Şehit yetimlerinin tamamına iş hakkı verilecek. Terörle mücadele gazilerine ikinci istihdam imkanı sağlanacak. Gazilerimize ÖTV’siz araç imkanı tanınacak.”

Bakmadan Geçme