• Haberler
  • Genel
  • Şehitlerimizin isimleri yaşayacak – Kocatepe Gazetesi

Şehitlerimizin isimleri yaşayacak – Kocatepe Gazetesi

5 Eylül’de Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda meydana gelen patlamanın ardından şehit olan astsubayların isimleri, Kanlıca Mahallesi’ndeki caddelere verildi. Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti Afyonkarahisar’ı sarsan Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’ndaki patlamanın ardından şehit olan 3 astsubayın ismi Kanlıca Mahallesi’nde oturdukları caddelere verildi. Mahalle’de 265 Sokak’ın [&hellip]

Şehitlerimizin isimleri yaşayacak

5 Eylül’de Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda meydana gelen patlamanın ardından şehit olan astsubayların isimleri, Kanlıca Mahallesi’ndeki caddelere verildi. Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti

Afyonkarahisar’ı sarsan Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’ndaki patlamanın ardından şehit olan 3 astsubayın ismi Kanlıca Mahallesi’nde oturdukları caddelere verildi.
Mahalle’de 265 Sokak’ın adı Şehit Hüseyin Apaydın Caddesi, 260 Sokak’ın adı Şehit Murat Düger Caddesi, 248 Sokak’ın adı da Şehit Cüneyt Akkuş Caddesi olarak değiştirildi. Caddelerin yeni isimlerinin tabelaları da yerlerine konuldu.
KARAR, MAHALLELİYİ MUTLU ETTİ
Cadde isimlerinin değiştirilmesiyle ilgili konuşan Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali, “Patlamanın ardından şehitlerimizin isimleri belli olduktan sonra Belediye’ye başvurdum. Başvurumda, mahallemde oturan şehit astsubayların isimlerinin mahallemdeki caddelere verilmesini talep ettim. Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı da bizi destekledi. Bu kararın çıkmasında etkili olan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Belediye Meclis üyelerine çok teşekkür ederim” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme