• Haberler
  • Gündem
  • “Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacağız” – Kocatepe Gazetesi

“Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacağız” – Kocatepe Gazetesi

Devlet Övünç Madalyası ve Beratı törenine mazereti nedeniyle katılamayan Şehit Jandarma Çavuş İzzet Taçbaş'ın eşi Ummahan Taçbaş'ı makamında kabul eden Vali Mustafa Tutulmaz, Devlet Övünç Madalyası ve Beratı’nı kendisine takdim etti. Devlet Övünç Madalyası ve Beratın takdimi sırasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan hazır bulundu.Törende Şehitleri rahmet ve minnetle anarak sözlerine [&hellip]

Devlet Övünç Madalyası ve Beratı törenine mazereti nedeniyle katılamayan Şehit Jandarma Çavuş İzzet Taçbaş’ın eşi Ummahan Taçbaş’ı makamında kabul eden Vali Mustafa Tutulmaz, Devlet Övünç Madalyası ve Beratı’nı kendisine takdim etti. Devlet Övünç Madalyası ve Beratın takdimi sırasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan hazır bulundu.
Törende Şehitleri rahmet ve minnetle anarak sözlerine başlayan Vali Mustafa Tutulmaz; “Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Çünkü şehitlerimiz kutsal bildiğimiz vatan topraklarının bütünlüğünü korumak adına en önemli varlıklarını yani canlarını ortaya koymuşlardır. Bu dünyadan da göçüp giderken sevdiklerini ailelerini bizlere emanet etmişlerdir. Bizler şehitlerimizin emanetine en iyi şekilde sahip çıkacağız. Şehit aileleri bizlerin başımızın tacıdır ve kendilerine her zaman gönlümüz ve kapılarımız sonuna kadar açıktır” dedi.

Bakmadan Geçme