• Haberler
  • Gündem
  • “Şehitlerimize vefa borcumuz var” – Kocatepe Gazetesi

“Şehitlerimize vefa borcumuz var” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım'ın İscehisar İlçesi Doğanlar Köyü’nde bulunan Giresunlular Şehitliği'ni incelemeleri sırasında İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Baçavuş İhsan Doray,  İlçe Emniyet Müdürü Bilgin Murat, Doğanlar Köyü Muhtarı Mehmet Başpınar hazır bulundular. Giresunlular Şehitliği’nde incelemeleri sırasında konuşan ValiYıldırım, “Burada Kurtuluş Savaşı’nda Sivri Tepeyi düşmandan almak için [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım’ın İscehisar İlçesi Doğanlar Köyü’nde bulunan Giresunlular Şehitliği’ni incelemeleri sırasında İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Baçavuş İhsan Doray,  İlçe Emniyet Müdürü Bilgin Murat, Doğanlar Köyü Muhtarı Mehmet Başpınar hazır bulundular.
 Giresunlular Şehitliği’nde incelemeleri sırasında konuşan ValiYıldırım, “Burada Kurtuluş Savaşı’nda Sivri Tepeyi düşmandan almak için hücum eden 47. Giresunlular Gönüllü Alayı’ndan şehit olanlar yatmaktadır. Kendi topraklarından ve ailelerinden gönüllü olarak ayrılıp vatanın her toprağı benimdir diyen şehitlerimize vefa borcu ve genç nesillere değer aktarımı olarak görev bildiğimiz, tarihten günümüze milletimiz için canını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
İncelemeleri sırasında İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak’dan Giresunlular Şehitliği hakkında bilgiler alan Vali Yıldırım, şehitlikte yapılması gereken her türlü bakım, onarım ve tadilat işlerinin zamanında yapılması talimatını vererek incelemelerini tamamladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme