Şehitler dualarla anıldı – Kocatepe Gazetesi

Şehitleri Anma programı selavat-ı şeriflerle başladı. Programda Kur'an kursu öğreticilerinden Hatice Göktaş, Havva Akgün, Rehyan Demirbilek, Nesibe Gündoğdu ve Hicriye Ahukuş’un tilavetiyle Fetih Suresi okundu.Altınoluk Metin Yurter Kur'an Kursu ve Şehitoğlu Kur'an Kursu öğrencilerinin de ilahileriyle katıldığı programda il vaizelerinden Esra Çetiner günün anlam ve önemine yönelik konuştu. Kur'an kursu öğreticisi Şehriban Dursun’un yaptığı, 493 [&hellip]

Şehitleri Anma programı selavat-ı şeriflerle başladı. Programda Kur’an kursu öğreticilerinden Hatice Göktaş, Havva Akgün, Rehyan Demirbilek, Nesibe Gündoğdu ve Hicriye Ahukuş’un tilavetiyle Fetih Suresi okundu.
Altınoluk Metin Yurter Kur’an Kursu ve Şehitoğlu Kur’an Kursu öğrencilerinin de ilahileriyle katıldığı programda il vaizelerinden Esra Çetiner günün anlam ve önemine yönelik konuştu. Kur’an kursu öğreticisi Şehriban Dursun’un yaptığı, 493 hatim ve 4 bine yakın Fetih Suresi’nin de bağışlandığı duanın yapılması ile program tamamlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme