• Haberler
  • Gündem
  • 'Şehit yakınları ve gazilerinizin derdi, hepimizin derdidir'

'Şehit yakınları ve gazilerinizin derdi, hepimizin derdidir'

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı tarafından karşılanan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu yöneticileri dernek binasını gezdiler.Milli Birlik ve Kardeşlik Şube Başkanı Hakan Şahin, hiçbir şekilde siyasi bir taraf tutmadıklarını belirterek, amaçlarının tek bayrak, tek millet, tek vatan olduğunu, ülkemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha güçlenmesini [&hellip]

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı tarafından karşılanan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu yöneticileri dernek binasını gezdiler.
Milli Birlik ve Kardeşlik Şube Başkanı Hakan Şahin, hiçbir şekilde siyasi bir taraf tutmadıklarını belirterek, amaçlarının tek bayrak, tek millet, tek vatan olduğunu, ülkemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha güçlenmesini sağlamak amacıyla yola çıktıklarını belirtti.
Şahin yaptığı konuşmada; “Şehitlerimizin yakınları ve Gazilerimiz devletimize ve Milletimize emanet olan kişilerdir. Onların her derdi bizim derdimizdir.  Vatanımızın korunması, kollanması için her evden herkesin yakınlarından bir çok şehit var. Temennimiz o ki, Allah bu milletimize hiç kimseye başka acılar yaşatmasın. Eğer bu memlekette bayrak dalgalanıyorsa, camilerimizden ezanlar okunuyorsa bu  şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin, şehit yakınlarımıza sabırlar ihsan etsin, şefaatine nail eylesin” dedi.

Bakmadan Geçme