Şehit yakınları ve gazilere özel iftar

Dinar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği programında şehit aileleri, gaziler ve devlet erkanı aynı sofrada buluştu. İftar programında DinarKaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Gazi ve Şehit Dernekleri Başkanları İsmail Kumartaşlı ve Hasan Ceylan katıldı.  Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen iftar yemeğinde devlet ve millet her zaman olduğu gibi bir araya gelerek oruçlarını açtılar. [&hellip]

Dinar Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği programında şehit aileleri, gaziler ve devlet erkanı aynı sofrada buluştu. İftar programında DinarKaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Gazi ve Şehit Dernekleri Başkanları İsmail Kumartaşlı ve Hasan Ceylan katıldı.  
Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen iftar yemeğinde devlet ve millet her zaman olduğu gibi bir araya gelerek oruçlarını açtılar. Belediye Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma gerçekleştiren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan şunları söyledi: “Hiç bir gazi ve şehit ailesinin bu tür düzenlenen iftar yemeklerine ve yardımlara ihtiyacı yoktur. Bu yemeğin asıl amacı devletimiz tarafından gazilere ve şehit ailelerine sahip çıkıldığının bir örneğidir” dedi.
Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin Dinar Belediyesinin düzenlediği iftar programında gazilerimize ve şehit ailelerine devletin sonuna kadar sahip çıktığını ve bundan sonra da çıkmaya devam edeceğini belirtti.

Bakmadan Geçme