• Haberler
  • Siyaset
  • 'Şehit Yakınları ve Gaziler Yüksek Kurulu'nu kuracağız'

'Şehit Yakınları ve Gaziler Yüksek Kurulu'nu kuracağız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar 2. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Hakan Uyan ilçe, belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.“ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARI VE GAZİLERİMİZİN AYLIK GELİRLERİNİ NET MEMUR MAAŞINA EŞİTLEYECEĞİZ”Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Milletvekili Adayı Uyan, “Şehitlerimizin eşlerinin, eşleri yoksa anne ve babalarının ve gazilerimizin net aylık gelirinin alt sınırını en düşük [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar 2. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Hakan Uyan ilçe, belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
“ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARI VE GAZİLERİMİZİN AYLIK GELİRLERİNİ NET MEMUR MAAŞINA EŞİTLEYECEĞİZ”
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Milletvekili Adayı Uyan, “Şehitlerimizin eşlerinin, eşleri yoksa anne ve babalarının ve gazilerimizin net aylık gelirinin alt sınırını en düşük net memur maaşına eşitleyeceğiz. Tüm şehit ailelerine ve gazilere yeşil pasaport vereceğiz. Şehitlerin 18 yaşından büyük olan ve öğrenci olmayan çocuklarının kişi sınırlaması olmaksızın, kamu kurumlarında istihdam edilebilmesini sağlayacağız. Gazi ve şehit çocuklarının eğitim hayatlarını burslu olarak sürdürebilmeleri için gerekli desteği sağlayacağız. Tüm gazilerin sağlık güvencelerini, milletvekilleriyle eşit seviyeye getireceğiz. Gazilere ikinci iş hakkı ve 3000 günde emeklilik hakkı vereceğiz. Terörle mücadelede yaralanan tüm TSK mensuplarına gazi statüsü vereceğiz.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme