• Haberler
  • Genel
  • Şehit yakınları Bursa ve Çanakkale'yi ziyaret etti

Şehit yakınları Bursa ve Çanakkale'yi ziyaret etti

Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi ile organize ettiği 26-27-28 Nisan tarihlerini kapsayan Bursa İli ve Çanakkale Şehitliği gezi programına 34 şehit yakını katıldı Bursa Ulu Camii'nde sabah namazının kılınmasıyla birlikte bir rehber eşliğinde başlayan programda Bursa Ulu Camii, Emir Sultan Hazretleri Türbesi, [&hellip]

Şehit yakınları Bursa ve Çanakkale’yi ziyaret etti

Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi ile organize ettiği 26-27-28 Nisan tarihlerini kapsayan Bursa İli ve Çanakkale Şehitliği gezi programına 34 şehit yakını katıldı

Bursa Ulu Camii’nde sabah namazının kılınmasıyla birlikte bir rehber eşliğinde başlayan programda; Bursa Ulu Camii, Emir Sultan Hazretleri Türbesi, Saat Kulesi, Tophane, Osman Gazi Türbesi, Orhan Gazi Türbesi, Sultan I. Mehmet Türbesi ve Yeşil Camii ziyaretleri gerçekleştirildi.
Şehit Yakınları daha sonra Çanakkale Eceabat İlçesinde 1 gece konaklayarak “Çanakkale Geçilmez!” destanının yazıldığı Namazgah Tabyası, Şahindere Şehitliği, Şehitler Abidesi, 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı’nı ziyaret ederek duygu dolu anlar yaşadılar.
Gezi organizasyonunu gerçekleştiren Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Yasin Evcin program hakkında yaptığı açıklamada, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın şehit yakınları ve gazilerin özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik yasal düzenlemelerin yanında, Sayın Valimizin de himayelerinde onların, diğer sosyal hizmet etkinliklerinden faydalanmalarını esas alan bu tür faaliyetler artarak devam edecek” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme