Şehit yakını ve gazilerden hayırlı olsun ziyareti

Ziyarette Başkan Kumartaşlı, Mutlu Şahin'e yeni görevinde başarılar dilerken, dernek çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Ziyaret nedeniyle büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirten Defterdar vekili Mutlu Şahin ise, kendisine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı Başkan Kumartaşlı nezdinde tüm şehit ailelerine ve gazilere teşekkür etti.Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerin kutsal emanetleri olan aileleri [&hellip]

Ziyarette Başkan Kumartaşlı, Mutlu Şahin’e yeni görevinde başarılar dilerken, dernek çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Ziyaret nedeniyle büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirten Defterdar vekili Mutlu Şahin ise, kendisine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı Başkan Kumartaşlı nezdinde tüm şehit ailelerine ve gazilere teşekkür etti.
Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerin kutsal emanetleri olan aileleri ile kahraman gazilerin gece gündüz demeden 24 saat emirlerinde olduğunu belirten Şahin, “Sizler için ne yapsak azdır. Görevim süresince her zaman destekçiniz olmaya ve yanınızda olmaya söz veriyorum. Bu bizim asli görevimizdir. Gece gündüz demeden günün 24 saati bana ulaşabilirsiniz. Sizlerden Allah razı olsun. Şahsıma yapılan en anlamlı ziyarettir. Her zaman emrinizdeyim.” dedi.
Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Kumartaşlı, şehit aileleri, gazilerle ilgili Defterdar Vekili Mutlu Şahin’i bilgilendirdi.

Bakmadan Geçme