Şehit ve gazi yakınlarına hastanede özel hizmet

Türkiye Harp Malulü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri özel hizmet birimi için Başhekim Op. Dr. Mehmet Duran'ı ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.'GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINAMÜRACAAT BİRİMİ'Türkiye Harp Malulü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, beraberindekiler Devlet Hastanesi Başhekimi [&hellip]

Türkiye Harp Malulü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri özel hizmet birimi için Başhekim Op. Dr. Mehmet Duran’ı ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.
“GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINA
MÜRACAAT BİRİMİ”
Türkiye Harp Malulü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, beraberindekiler Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran makamında ziyaret ettiler. Başhekim Op. Dr. Mehmet Duran, şehit yakınları ve gazilerin hastane işlemlerini kolaylaştırıp, onlara yardımcı olmak için “Gazi ve Şehit Yakınları Müracaat Birimi”nin açıldığını söyledi. Dernek Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Başhekim Mehmet Duran’a şehit yakınları ve gazilere gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Kumartaşlı, hastanede şehit yakınları ve gaziler için açılan hizmet biriminin camia olarak kendilerini memnun ettiğini vurguladı.
HASSASİYET MEMNUN ETTİ
Türkiye genelinde ender rastlanan bir uygulamanın Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirildiğini belirten Kumartaşlı şöyle konuştu: “Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran bey bizim her zaman yanımızda. 24 saat bizimle ilgileniyor. Özellikle de son denemdeki Afrin operasyonunda yaralanan askerlerimizle birebir ilgilendi. Başhekimimize bu hassasiyetinden dolayı kendisine ve hastane personelimize teşekkür ediyoruz. Bunun için kendisine bir teşekkür plaketi vermeyi uygun gördük. Plaketin yanında dernek övünç madalyamız var, onu da kendisine verdik”
“ÖNCELİK VE KOLAYLIK OLMAZSA OLMAZ”
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran,  şehit yakınları ile gazilerle yakından ilgilendiklerinin altını çizdi. Şehit aileleri, yakınları ve gazilere elden gelen her türlü imkânın sunulduğunu söyleyen Duran şunları söyledi: “Bizler için canlarını feda eden şehitlerimize, gazilerimize ve onların yakınlarına böyle bir hizmeti vermenin olmazsa olmaz olduğunu düşünüyoruz. Bunun için bir hizmet birimi oluşturduk. Bizim için çok önemli olan şehit yakınları ve gazilerimize birimdeki personelimiz muayenede öncelik ve tetkiklerde kolaylık sağlanması için hizmet veriyor. Hastane olarak bu ziyaretten de memnun olduk. Kendilerine ince davranışları için teşekkür ediyoruz.”
GÜNCEL KİMLİK ÖRNEĞİ YETKİLİLERE VERİLDİ
Dernek Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, beraberindekiler ve Hastane Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran, Gazi ve Şehit Yakınları Müracaat Birimi’nde ki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kumartaşlı, şehit yakınları ve gazilerin kimlik kartlarının yer aldığı bir örneği yetkililere teslim ederek gerçek kimliklerin güncel halleri hakkında bilgilendirdi. Kıbrıs Gazisi Tahsin Koç, bu hizmetin kendilerine için çok yerinde olduğunu söyleyerek, “Hastanemize bu hizmet için teşekkür ediyoruz. Bizleri mutlu ettiniz sağ olun” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme