• Haberler
  • Genel
  • Şehit Uzman Çavuş Ceyhan'ın baba ocağına ateş düştü

Şehit Uzman Çavuş Ceyhan'ın baba ocağına ateş düştü

Şırnak'ın Uludere ilçesinde bir askeri aracın devrilmesi sonucu Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Altan Ceyhan'ın memleketi Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesindeki baba ocağına ateş düştü Betonpınar üs bölgesinden Gülyazı köyüne gitmekte olan askerleri taşıyan Mehdi Tosun yönetimindeki 73 M 0117 plakalı sivil minibüs, Gülyazı köyü yakınlarında direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu devrilmiş, minibüste bulunanCeyhan'la birlikte 9 as-ker ve [&hellip]

Şehit Uzman Çavuş Ceyhan’ın baba ocağına ateş düştü

Şırnak’ın Uludere ilçesinde bir askeri aracın devrilmesi sonucu Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Altan Ceyhan’ın memleketi Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesindeki baba ocağına ateş düştü

Betonpınar üs bölgesinden Gülyazı köyüne gitmekte olan askerleri taşıyan Mehdi Tosun yönetimindeki 73 M 0117 plakalı sivil minibüs, Gülyazı köyü yakınlarında direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu devrilmiş, minibüste bulunanCeyhan’la birlikte 9 as-ker ve 1 köy korucusu şehit oldu.
Baba ocağında feryat
Şehit J. Uzman Çavuş Altan Ceyhan’ın Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde oturan ailesi acı haberi, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Demir ve Belediye Başkanı Nuri Köse’den aldı. Şehit Ceyhan’ın baba ocağını dolduran yakınları, gelen rütbeli askerlere sarılarak ‘Altan’ın ölmediğini söyle’ diye feryat ettiler.
Şehit Ceyhan’ın baba ocağına gelen askerler, aileyi sakinleştirmek için uzun süre uğraştılar.
Çoban babanın Uzman oğlu
Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde geçimini çiftçilik ve çobanlıkla sağlayan Baba Kemal Ceyhan ve annesi Nurgül Ceyhan aldıkları acı haberle yıkıldılar. Ailesine maddi destek olabilmek için uzun yıllar uğraşan 26 yaşındaki Şehit Altan Ceyhan girdiği sınav sonucu Jandarma Uzman Çavuş olarak göreve başladı. Bir süre görevini sürdüren Ceyhan, 2 yıl önce amcaoğlunun kızı Hatice Ceyhan ile evlendi. 4 aylık Kemal adında bir oğlu olan Şehit Altan Ceyhan’ın bir süre eşini yayına götürmediği, doğumdan birkaç ay önce eşini yanına aldığı öğrenildi. Şehit Ceyhan’ın ağabeyi Hüseyin Ceyhan’ın da ailesiyle birlikte baba ocağında kaldığı ve çobanlıkta babasına yardım ettiği bildirildi. Şehit haberini alan Ceyhan ailesinin evi yakınlarıyla dolup taşarken, evin önünde bir ambulans hazırda bekletiliyor.

Bakmadan Geçme