• Haberler
  • Genel
  • Şehit çocukları ücretsiz taşınacak – Kocatepe Gazetesi

Şehit çocukları ücretsiz taşınacak – Kocatepe Gazetesi

Şanlı Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı'yı ziyaret etti Afyonkarahisar'da toplu taşıma alanında faaliyet gösteren Tureks Taşımacılık işletmesi, sivil toplum örgütleri ile görüşmelerini devam ettiriyor.Her türlü yardıma hazırızAfyonkarahisar'ın sosyal ve kültürel yaşantısına katkıda bulanan Tureks taşımacılık işletmesi yöneticilerinin son ziyareti Türkiye [&hellip]

Şehit çocukları ücretsiz taşınacak

Şanlı Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti

Afyonkarahisar’da toplu taşıma alanında faaliyet gösteren Tureks Taşımacılık işletmesi, sivil toplum örgütleri ile görüşmelerini devam ettiriyor.
Her türlü yardıma hazırız
Afyonkarahisar’ın sosyal ve kültürel yaşantısına katkıda bulanan Tureks taşımacılık işletmesi yöneticilerinin son ziyareti Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ne oldu. Afyonkarahisar’da faaliyette oldukları günden itibaren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’nin tüm taleplerini yerine getirdiklerini vurgulayan Şanlı Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’ya gerçekleştirdiği ziyarette her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’nin en önemli derneklerin başında yer aldığını belirten Galip Şanlı; “Bu ziyaretimizi Tureks Taşımacılık İşletmesi olarak her zaman sizin yanınızda olduğumuzu ve tüm taleplerinize yanıt ver-meye hazır olduğumuzu ifade etmek istediğimizi belirtmek için yaptık. Dernek üyeleri ücretsiz olarak taşınmaktadır. Bu derneğimiz bizim sahip çıkmamız gereken bir dernek. Bundan sonra sadece yasal olarak derneğinize üye olabilenlerin haricinde ülkemiz için canını bir an olsun düşünmeden veren şehitleri-mizin çocuklarını da ücretsiz olarak taşıyacağız.” dedi.
Herkes destek vermeli
Derneğin sabit geliri olmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Şanlı Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı şöyle konuştu: “Bu derneğimiz maddi ve manevi olarak tüm kesimlerin destek vermesi gereken bir dernektir. Bu yüzden Tureks Taşımacılık İşletmesi olarak derneğin sabit bir geliri olması için Tureks kartlarının dolumu gerçekleştirmelerine imkan sağlayacağız. Firma olarak derneğe kart dolumu imkanı sağlanmasıyla ciddi olarak gelir kazanmasına imkan verilecektir. Bu uygulama ile hem derneğin ihtiyaçları için maddi arayışlara son verilerek sabit bir geliri olacak. Bir bakıma biz firma olarak bir kez balık değil her zaman balık tutmaları için olta verdik.” Galip Şanlı’nın derneklerine yapmış oldukları ziyaretten memnun kaldıklarını belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı Tureks firmasının her zaman kendilerinden talep edilen isteklerine yanıt verdiklerini ifade etti.
Kumartaşlı teşekkür etti
Tureks işetmesinin derneklerine gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı şahsı ve dernek üyelerinin minnet duyduğunu belirten İsmail Kumartaşlı sözlerine şöyle devam etti: “Tureks firması ilk günden itibaren bizleri ücretsiz taşıyor. Bundan sonra şehit çocukları da ücretsiz taşıyacaklar. Bizler bu uygulamalarından dolayı teşekkür ediyo-ruz. Derneğimizin sabit bir gelire kavuşması adına Tureks işletmesi büyük bir özveri göstermiştir. İlimizde derneğimize değil maddi yardım kongremize bile gelenlerin sayılı olduğu bir dönemde Tureks firmasının bu ilgisi ve bize gelir getirecek proje üretmesi ilimize örnek olmalı.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme