Şehit babasına son görev – Kocatepe Gazetesi

Bir süredir rahatsızlığı sebebi ile tedavi gören Şehit babası Kazım Çakır dün İmaret Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Kocatepe Mezarlığı'nda defnedildi.Cenaze törenine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, askeri ve mülki erkan ile Şehit babasının yakınları, Şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldılar.Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul Ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Gazi [&hellip]

Bir süredir rahatsızlığı sebebi ile tedavi gören Şehit babası Kazım Çakır dün İmaret Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Kocatepe Mezarlığı’nda defnedildi.
Cenaze törenine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, askeri ve mülki erkan ile Şehit babasının yakınları, Şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldılar.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul Ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Gazi İsmail Kumartaşlı yaptığı açıklamada, “Şehit babamızı kaybettik acımız çok büyük bir süredir tedavi görüyordu. Derneğimizin en yaşlı babası idi. Son olarak yaklaşık 15 gün önce kendisini ziyaret etmiştik. Dualarını almıştık. Allah bizlere ve ailemize sabır versin. Merhum’a yüce Allah’tan rahmet, geride kalan akraba, dost ve yakınlarına baş sağlığı dileriz” dedi.

Bakmadan Geçme