• Haberler
  • Gündem
  • Şehit babası ebediyete uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Şehit babası ebediyete uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Vali Mustafa Tutulmaz Şırnak'ta Şehit düşen Piyade Üsteğmen Sami Çifçi'nin babası merhum emekli Başkomiser Mehmet Çifçi'nin cenaze törenine katıldı.İLK TÖREN EMNİYET’TEŞehit Piyade Üsteğmen Sami Çifçi’nin babası ve Afyonkarahisar’da 1992-1994 yılları arasında İl Emniyet Müdürlüğünde Başkomiser olarak görev yapan Mehmet Çifçi için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.Törene, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Milletvekili Ali [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz Şırnak’ta Şehit düşen Piyade Üsteğmen Sami Çifçi’nin babası merhum emekli Başkomiser Mehmet Çifçi’nin cenaze törenine katıldı.
İLK TÖREN EMNİYET’TE
Şehit Piyade Üsteğmen Sami Çifçi’nin babası ve Afyonkarahisar’da 1992-1994 yılları arasında İl Emniyet Müdürlüğünde Başkomiser olarak görev yapan Mehmet Çifçi için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.
Törene, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, İl Jandarma Komutanı Hamza Çömez, daire müdürleri ve Çifçi ailesinin yakınları katıldı. Törende Emekli Başkomiser Mehmet Çifçi’nin özgeçmişinin okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve merhum emekli Başkomiser Mehmet Çifçi için dualar edildi. Vali Mustafa Tutulmaz, vefat eden merhum Mehmet Çifçi’nin ailesi ve yakınlarına törenin sonunda başsağlığı dileklerinde bulundu.
İMARET’TE SONSUZLUĞA UĞURLANDI
İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından merhum emekli Başkomiser Mehmet Çifçi’nin cenaze namazı İmaret Caminde kılındı. İmaret Caminde kılınan cenaze namazına Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Ali Özkaya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Çifci ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Merhum emekli Başkomiser Mehmet Çiftçi kılınan cenaze namazının ardından Kocatepe Asri mezarlığına defnedildi.

Bakmadan Geçme