• Haberler
  • Gündem
  • Şehit annesinin duasını, yaşlıların gönlünü aldı

Şehit annesinin duasını, yaşlıların gönlünü aldı

Mesaisine yoğun bir tempoda başlayan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, ilk ziyaretini Sandıklı İlçesi’nde yaşayan şehit Yaşar Özlem'in annesi Keziban Koç'a yaptı Şehit annesi ile sohbet eden, koruyucusu olduğu çocuklarıyla görüşen Vali Yiğitbaşı 'Sizlerin duası ve desteği görev yaptığım süre boyunca bana en büyük güç olacaktır. Sizlerin fedakârlığı, yüreğinizdeki samimiyet ve her daim hayata [&hellip]

Mesaisine yoğun bir tempoda başlayan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, ilk ziyaretini Sandıklı İlçesi’nde yaşayan şehit Yaşar Özlem’in annesi Keziban Koç’a yaptı

Haber

Şehit annesi ile sohbet eden, koruyucusu olduğu çocuklarıyla görüşen Vali Yiğitbaşı “Sizlerin duası ve desteği görev yaptığım süre boyunca bana en büyük güç olacaktır. Sizlerin fedakârlığı, yüreğinizdeki samimiyet ve her daim hayata olan umutlu bakışınızdan alacağım güçle sizlerin yanında ve yakınında olmaya gayret edeceğim.” dedi.
YAŞLILARIN GÖNÜLLERİNİ ALDI
Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı bir diğer ziyaretini Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevi’ne gerçekleştirdi. Huzurevinde yaşlı vatandaşlarla görüşerek hal ve hatırlarını soran Vali Yiğitbaşı, “Sizlerin hayır duasını almak, kucaklaşmak benim için çok değerli. İnşallah sizleri sık sık ziyaret etmeye çalışacağım.” dedi.
ELMAS AİLESİNİN MİSAFİRİ OLDU
Yaşlı vatandaşlara sağlıklı uzun ömürler dileyen Vali Yiğitbaşı ardından ihtiyaç sahibi Elmas ailesinin misafiri oldu. 5 yıl önce eşini kaybeden, 4 çocuğuyla Osmangazi Mahallesinde yaşam süren Sultan Elmas’ı ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, “Çocuklarımızın iyi bir eğitim alması ve annemizin evden iş istihdamı için üzerimize düşeni yapacağız.” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme