• Haberler
  • Genel
  • Şehit annesi dakikalarca ayakta alkışlandı: İŞTE ELİ ÖPÜLECEK ANA

Şehit annesi dakikalarca ayakta alkışlandı: İŞTE ELİ ÖPÜLECEK ANA

Kadın Kültür Evleri ve Kadın Kooperatifleri Tanıtım Programında onur konuğu olan şehit annesi Keziban Koç, hayatını ve Kadın Kültür Evlerini anlattı. Koç’u dinleyenler, gözyaşlarına hakim olamadı   İki eşini kaybeden, polis oğlu Yaşar Özlem’i de 2016’da Vezneciler’deki terör saldırısında şehit veren Keziban Koç, “Eli Öpülesi Anne” kısmında anlattığı yaşam hikayesi ile dinleyenleri duygulandırdı. EŞİNİ KAYBETTi [&hellip]

Kadın Kültür Evleri ve Kadın Kooperatifleri Tanıtım Programında onur konuğu olan şehit annesi
Keziban Koç, hayatını ve Kadın Kültür Evlerini anlattı. Koç’u dinleyenler, gözyaşlarına hakim olamadı

İki eşini kaybeden, polis oğlu Yaşar Özlem’i de 2016’da Vezneciler’deki terör saldırısında şehit veren Keziban Koç, “Eli Öpülesi Anne” kısmında anlattığı yaşam hikayesi ile dinleyenleri duygulandırdı.
EŞİNİ KAYBETTi
Sandıklı İlçesi’nde yaşayan ve evlendikten 4 yıl sonra eşini 28 yaşında trafik kazasında toprağa veren Keziban Koç, tekrar evlendi. İkinci eşini de bir süre sonra kaybeden Koç, polis olan oğlu Yaşar Özlem’in isteği üzerine İstanbul’a yerleşti.
OĞLU 28 YAŞINDA
ŞEHİT OLDU
Oğlu Yaşar Özlem de babası gibi 28 yaşına gelince 2016 yılında İstanbul Vezneciler’deki terör saldırısında şehit düşen Keziban Koç, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden talepte bulunarak bir çocuk istedi. İki kardeş çocuğu birden evlat edinen Keziban Koç, şimdi hem onlara bakıyor, hem de Kadın Kültür Evleri’nden geçimini sağlıyor.
Keziban Koç, kendi hayatından annelik örneği verdi, kadın olmayı anlattı ve Kadın Kültür Evleri’nin önemine dikkat çekti.
AYAKTA ALKIŞLANDI
Keziban Koç’un anlamlı konuşması davetliler tarafından duygu dolu gözlerle ayakta alkışlandı.
Konuşması sırasında söyledikleri ise herkesi duygulandırdı. Vali Gökmen Çiçek ile Sümeyra Çiçek günün anısına Keziban Koç’a çiçek takdim etti. Sümeyra Çiçek, “Sizler bizim kıymetlilerimizsiniz. Allah bizi sizlere mahcup etmesin. Sizlerle gurur duyuyoruz.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme