• Haberler
  • Genel
  • Şehit anneleri Bayan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

Şehit anneleri Bayan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu şehit annelerini konakta ağırladı Şehit annelerinin kendisini ziyareti sırasında tüm misafirleriyle tek tek ilgilenen Esma Balkanlıoğlu, fedakarlıklarının değeri hiçbir şeyle ölçülmeyecek şehit annelerini ağırlamaktan büyük onur duyduğunu söyledi. Bayan Balkanlıoğlu “O değerli annelerki, canlarından çok sevdikleri yavrularını, yine şehit kanları dökülerek emanet alınan, bu kutsal yurt topraklarına feda ettiler. [&hellip]

Şehit anneleri Bayan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu şehit annelerini konakta ağırladı

Şehit annelerinin kendisini ziyareti sırasında tüm misafirleriyle tek tek ilgilenen Esma Balkanlıoğlu, fedakarlıklarının değeri hiçbir şeyle ölçülmeyecek şehit annelerini ağırlamaktan büyük onur duyduğunu söyledi.
Bayan Balkanlıoğlu; “O değerli annelerki, canlarından çok sevdikleri yavrularını, yine şehit kanları dökülerek emanet alınan, bu kutsal yurt topraklarına feda ettiler. Elbette evlat acısına katlanmak çok zor. Ancak bir nebzede olsa acılarınızı hafifletebilirsek bizlerde mutlu olacağız. Bizlere lütfen her türlü istek ve taleplerinizi bildiriniz. Sizlerin istekleri bizler için emirdir. Sizler bize ‘kınalı kuzularımızın’ emanetisiniz. Buraya gelerek bizleri şereflendirdiniz. Allah sizlere ve kınalı kuzularımızın geride bıraktıkları tüm sevdiklerine sabırlar versin.” dedi.
Esma Balkanlıoğlu, şehit annelerin talebi üzerine, Çanakkale iline ve bir dizi yurt gezisi organize edilmesi konusunda Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Şerife Akgül’e talimat verdi. Şehit annelerini konakta ağırlayan Esma Balkanlıoğlu’na; İkmal Komutanı İkmal Albay Gökhan İsmet Gülmez’in eşi Hülya Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit’in eşi Funda Akşit, Hava Meydan Komutanı Hava Silah sistem Kurmay Albay Ergun Eskici’nin eşi Seher Eskici ile Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Şerife Akgül eşlik ettiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme