Şehit Anasına Devlet Ana Şefkati

Aslen Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesinden olan Şehit Jandarma Er Abdurrahman Kılıçaslan'ın annesi Raziye Kılıçaslan'a Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan, özel ilgi gösterdi

Türk Jandarma Teşkilatının 185’inci kuruluş yıldönümü kutlama programına katılan şehit annesi Raziye Kılıçaslan ile Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan yakından ilgilendiler.

Haber

ŞEHİT ANASI BAYRAMDA ZİYARET EDİLECEK

20 Eylül 1985 tarihinde Van’da şehit olan Şuhutlu Jandarma Er Abdurrahman Kılıçaslan’ın annesi Raziye Kılıçaslan, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen kutlama programına katıldı. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, programda konuşmaya başlamadan önce kendisinin konuşmasından sonra şehit annesi Raziye Kılıçaslan’ı dinlemek istediklerini söyledi. Vali Yiğitbaşı, konuşmasının ardından şehit annesi Raziye Kılıçaslan’ın elini öperek uzun süre sarıldı. Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan’da, Raziye Kılıçaslan’ın elini öptü. Evladını 39 yıl önce kaybettiğini belirten şehit annesi Kılıçaslan’a Vali Yiğitbaşı, “Buradaki herkes senin evladındır. Bende senin bir kızınım, İl Jandarma Komutanımız Tolga Albay’da senin bir oğlundur.” dedi. Şehit annesi Raziye Kılıçaslan, Vali Yiğitbaşı ve Albay Yağan’a, “Başımın üzerinde yeriniz var. Buyurun gelin bir hafta misafir edeyim.” dedi. Vali Yiğitbaşı ve Albay Yağan, Kurban Bayramında şehit annesi Kılıçaslan’ı ziyaret ederek hayır dualarını alacaklarını ifade ettiler.

Haber

Bakmadan Geçme