Şehit ailesinin acısı, bizim de acımız

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, şehit ailelerinin acısını, kendilerinin de hissettiklerini söyledi Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 󈬂 Mart Şehitler Günü” etkinlikleri kapsamında Köprülü Köyü’nde yaşayan Demir ailesini ziyaret etti. 25 Eylül 2012 tarihinde Tunceli'de askeri görevini yaparken teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan, 1988 doğumlu Jandarma Çavuş Ramiz Demir'in babası, İbrahim Demir tarafından karşılanan Vali [&hellip]

Şehit ailesinin acısı, bizim de acımız

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, şehit ailelerinin acısını, kendilerinin de hissettiklerini söyledi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “18 Mart Şehitler Günü” etkinlikleri kapsamında Köprülü Köyü’nde yaşayan Demir ailesini ziyaret etti.
25 Eylül 2012 tarihinde Tunceli’de askeri görevini yaparken teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan, 1988 doğumlu Jandarma Çavuş Ramiz Demir’in babası, İbrahim Demir tarafından karşılanan Vali Balkanlıoğlu’na ziyareti sırasında İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer eşlik etti.
Ziyaret sırasında şehit babası İbrahim Demir’in taleplerini dinleyen Vali Balkanlıoğlu, “Ailemiz bize değerli Şehitimizin emanetidir. Onların acısı bizim de acımızdır. Her zaman devlet olarak şehit ailelerimizin yanındayız. Kendilerine ne mutlu ki; her kula nasip olmayacak Şehitlik mertebesine erişmiş bir evlada sahipler. Allah’tan kendilerine sabırlar diliyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme