• Haberler
  • Genel
  • Şehit ailesine taziye ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Şehit ailesine taziye ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Vali İrfan Balkanlıoğlu ile Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Şehit Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu Vali İrfan Balkanlıoğlu, İkmal Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Şehit ve Gazi İşlem Şube Müdürü Şerife Akgül, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı'dan [&hellip]

Şehit ailesine taziye ziyareti

Vali İrfan Balkanlıoğlu ile Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Şehit Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Vali İrfan Balkanlıoğlu, İkmal Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Şehit ve Gazi İşlem Şube Müdürü Şerife Akgül, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı’dan oluşan heyet Şehit P.Ütğm. Murat Hasırcıoğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulundular.
Ziyaret sırasında Şehit ailesine Allah’tan sabır dileyen Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Bu topraklar bize atalarımızın emanettir, bu kutsal emanet uğrunda verilen canlar da kutsaldır. Bu vatanı bölmek isteyen iç ve dış güçlere karşı elimizden gelenin fazlasını yapmak zorundayız. Tabiî ki şehitler olmasın, can ve mal kayıpları olmasın ve her şehidimiz de olduğu gibi Şehit P.Ütğm. Murat Hasırcıoğlu için de üzülüyoruz acımız büyük. Fakat Vatan, Bayrak, Din ve Kitap uğruna can verenler ölü değillerdir. Bu kutsal değerler uğruna can veren Şehit P.Ütğm. Murat Hasırcıoğlu’nu rahmetle anıyor, ailesine baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.
Gözü yaşlı aile fertleri yapılan ziyaretten dolayı bir nebzede olsa da acılarının azaldığını ifade ederlerken Vali İrfan Balkanlıoğlu ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme