• Haberler
  • Genel
  • Şehit aileleriyle özel buluşma – Kocatepe Gazetesi

Şehit aileleriyle özel buluşma – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda meydana gelen patlamada şehit olan askerlerin aileleriyle yemekte bir araya geldi Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'ndaki Mühimmat Deposu’nda 5 Eylül 2012 tarihinde meydana gelen cephane patlamasında şehit olan 25 askeri anma programına katılmak üzere Vali Hakan Yusuf Güner, Öğretmen Evi’nde akşam yemeğinde şehit [&hellip]

Şehit aileleriyle özel buluşma

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda meydana gelen patlamada şehit olan askerlerin aileleriyle yemekte bir araya geldi

Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’ndaki Mühimmat Deposu’nda 5 Eylül 2012 tarihinde meydana gelen cephane patlamasında şehit olan 25 askeri anma programına katılmak üzere Vali Hakan Yusuf Güner, Öğretmen Evi’nde akşam yemeğinde şehit aileleri ve yakınları ile bir araya geldi.
Yemekte Garnizon Komutanı Tuğg. Gökhan İsmet Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı hazır bulundular.
Şehit yakınları ile teker teker ilgilenen ve şehitler hakkında ailelerden bilgiler alan Vali Hakan Yusuf Güner, Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, üzüntülü anne, baba ve yakınlarına sabır ihsan eylemesini temenni etti.
Ailelerin bir nebze de olsa acılarına ortak olan Vali Hakan Yusuf Güner, şehit ailelerinin patlamanın olduğu bölgede bir şehitlik yapılması talepleri ile ilgili çalışmaların derhal başlayacağını ve ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti. Vali Güner; “Afyonkarahisar Valisi olarak ben sizlerin her zaman yanındayım. Sizlerin her türlü istek ve talepleri benim için çok önemli. Sizler şehit ailelerisiniz. Evlatlarınız en değerli varlıklarını yani canlarını bu vatan için feda ettiler. Bizler de onların emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkacağız. Ben ve çalışma arkadaşlarım olarak buna söz veriyorum. Tekrar tekrar şehitlerimizi rahmetle anıyor, sizlere de Cenab-ı Allah’tan sabırlar diliyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme