• Haberler
  • Genel
  • Şehit ailelerinin sesi duyulmalı – Kocatepe Gazetesi

Şehit ailelerinin sesi duyulmalı – Kocatepe Gazetesi

BBP Sinanpaşa İlçe Başkanı Süleyman Çağlar, Yüksekova’da şehit düşen üç askerin ailelerinin ağladıklarını, yaralı yüreklerden gelen seslerin duyulması gerektiğini belirtti Büyük Birlik Partisi (BBP) Sinanpaşa ilçe Başkanı Süleyman Çağlar, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, çarşıda sivil kıyafetli ve silahsız olarak alışveriş yaparken şehit edilen üç askere Allah’tan rahmet Türk Milletine başsağlığı diledi. BBP Sinanpaşa Başkanı Süleyman Çağlar, [&hellip]

Şehit ailelerinin sesi duyulmalı

BBP Sinanpaşa İlçe Başkanı Süleyman Çağlar, Yüksekova’da şehit düşen üç askerin ailelerinin ağladıklarını, yaralı
yüreklerden gelen seslerin duyulması gerektiğini belirtti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sinanpaşa ilçe Başkanı Süleyman Çağlar, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, çarşıda sivil kıyafetli ve silahsız olarak alışveriş yaparken şehit edilen üç askere Allah’tan rahmet Türk Milletine başsağlığı diledi.
BBP Sinanpaşa Başkanı Süleyman Çağlar, terör örgütünün ortaya çıktığı günden, bugüne kadar iktidarların yanlış politikaları ve örgütle etkili mücadele edilememesi sonuçlarının içleri sızlatarak görüldüğünü belirtti. Çağlar; “Terör örgütünün eylemlerine başladığı 1984 yılından günümüze kadar onlarca hükümet geldi geçti. Ama hiçbiri terör örgütünü etkisiz hale getiremedi. 1984’ten beri ülkemizi yöneten beceriksiz hükümetlerin son halkası ise gafilliği ve acizliği ile nam yapmış olan AKP hükümetidir.” dedi. Çağlar, 2012 yılı son baharında törör örütü ile etkili mücadele sonucu örgüte ağır zayiat verdirildiğini kaydetti. Süleyman Çağlar, Yüksekova’da şehit edilen üç askerin anne babalarının ağladığını, yaralı yüreklerden gelen seslerin duyulması gerektiğini sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme