Şehit ailelerini ziyaret ettiler – Kocatepe Gazetesi

Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Şehit Uzman Onbaşı Yasin Çubuk’un Şuhut Balçıkhisar Köyünde yaşayan ailesine ziyarette bulundu.Vali Tutulmaz, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Şırnak İdil İlçesi Cehennemderesi bölgesindeki operasyonda Şehit olan Jandarma Teğmen Şafak Evran’ın Dinar Yıprak Köyünde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Tutulmaz, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Dinar Belediye [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Şehit Uzman Onbaşı Yasin Çubuk’un Şuhut Balçıkhisar Köyünde yaşayan ailesine ziyarette bulundu.
Vali Tutulmaz, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Şırnak İdil İlçesi Cehennemderesi bölgesindeki operasyonda Şehit olan Jandarma Teğmen Şafak Evran’ın Dinar Yıprak Köyünde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Tutulmaz, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın yeğeni Resul Sarıkaya’nın vefatı nedeniyle Alparslan Köyünde yaşayan ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.
Öte yandan heyet, Dinar Bülüçalan Köyü Hayvancılık ve Süt Ürünleri konulu Çiftlik Günü programına da katıldı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme