Şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'da Şehit Uzman Çavuş Gökhan Şengül'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu, şehidin dört aylık oğlu Gökhan Şengül'le de yakından ilgilendi.Kılıçdaroğlu daha sonra ise şehit polis memuru Mehmet Dama'nın Afyonkarahisar'da yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.CHP Liderinin ziyaretlerinde Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar’da Şehit Uzman Çavuş Gökhan Şengül’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu, şehidin dört aylık oğlu Gökhan Şengül’le de yakından ilgilendi.
Kılıçdaroğlu daha sonra ise şehit polis memuru Mehmet Dama’nın Afyonkarahisar’da yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
CHP Liderinin ziyaretlerinde Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve partililer de hazır bulundular.

Bakmadan Geçme