• Haberler
  • Gündem
  • Şehit ailelerinden vekillere ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Şehit ailelerinden vekillere ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı öncülüğünde gerçekleşen ziyaretlerde,  AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ile MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ziyaret edildi.İlk olarak AK Parti Milletvekili Ali Özkaya'dan ziyaretlerine başlayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi yönetimi, geçtiğimiz ay annesini kaybeden [&hellip]

Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı öncülüğünde gerçekleşen ziyaretlerde,  AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ile MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ziyaret edildi.
İlk olarak AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’dan ziyaretlerine başlayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi yönetimi, geçtiğimiz ay annesini kaybeden Ali Özkaya’ya taziyelerini bildirdiler. Dernek faaliyetleri hakkında Ali Özkaya’ya bilgiler veren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit ailelerine, gazi ve yakınlarına verdiği önem ve desteklerinden dolayı Özkaya’ya teşekkür etti.
Daha sonra AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret eden dernek yönetimi, Yurdunuseven’e de başarılar dilediler.
CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal’ı da TBMM’deki bürosunda ziyaret eden dernek yönetimi, dernek çalışmaları hakkında Köksal’ı bilgilendirdiler. Her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduğunu ve bundan sonra da olmaya devam edeceğini söyleyen Burcu Köksal, kendilerini sürekli bilgilendiren, şehit ailelerinin ve gazilerin sorunlarını gündeme taşıyıp sorunların çözülmesinde büyük görev üstlenen Başkan Kumartaşlı ve ekibini tebrik etti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi yönetimi daha sonra mecliste gezerken MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk tarafından ofisinde konuk edildiler.
Ziyaretleri değerlendiren Başkan Kumartaşlı, dernek yönetimi olarak, şehit ailelerine, gazi ve yakınlarına destek veren, her türlü talep ve sorunlarında yanlarında olan siyasilere bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bakmadan Geçme