Şehit ailelerinden Valiye veda ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve şehit ailelerinden oluşan heyetle Vali İrfan Balkanlıoğlu'na veda ziyaretinde bulundu “HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU”Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun Ordu Valili’ğine atanması nedeniyle ziyarette bulunduklarını belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, dernek faaliyetleri ve [&hellip]

Şehit ailelerinden Valiye veda ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve şehit ailelerinden oluşan heyetle Vali İrfan Balkanlıoğlu’na veda ziyaretinde bulundu

“HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU”
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Ordu Valili’ğine atanması nedeniyle ziyarette bulunduklarını belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verirken, “Şehit yakınları ve gazilerimiz için yaptığımız her türlü hizmette Sayın Valimizin desteklerini her daim yanımızda hissettik. Yaptığımız başarılı çalışmaların ortaya çıkmasında Sayın Valimizin desteği son derece önemlidir. Ayrıca şuan ki dernek büromuzun derneğimize kazandırılmasında ve bu denli güzel olmasında Valimizin yine desteği büyüktür. Şahsım, gaziler ve şehit aileleri adına Sayın Valimize teşekkür ederim. Sayın Valimizin ilimizden ayrılması bizi çok üzmüştür. Bizim için yaptıkları hiçbir şekilde unutulmayacaktır. Bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı tekrar tekrar teşekkür eder, Ordu Valili’ğine atanmasının hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” dedi.
“BENDE BİR
ŞEHİT YAKINIYIM”
Ziyaretten duyduğum memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu; “Şehit yakınları ve gazilerimizin başımız üstünde yeri vardır. Bende bir şehit yakınıyım. Allah bu üzüntüyü hiç kimseye yaşatmasın. Allah bize bir daha şehit haberi aldırtmasın. Ülkemizin bu denli yaşanabilir olması, insanlarımızın hür ve huzur içinde yaşaması şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Şehitlerimizi ve bu dünyadan göçmüş gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyorum.” diye konuştu.
“ÇALIŞMALARI YAKINDAN
TAKİP EDİYORUM”
Afyonkarahisar’daki Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, şehit aileleri ve gaziler için Afyonkarahisar Valiliği olarak elimizden geleni yaptık diyen Vali Balkanlıoğlu, Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’ya başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, bu çalışmaların devam edeceğine inandığını belirtti.
HATIRA MADALYASI VERİLDİ
Ziyaretin sonunda Afyonkarahisar’daki görevi boyunca Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine, şehit yakınlarına ve gazilerimize yakın ilgi ve alakalarından dolayı İsmail Kumartaşlı tarafından Vali Balkanlıoğlu’na Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği hatıra madalyası takdim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme