• Haberler
  • Genel
  • Şehit ailelerinden SİTEM – Kocatepe Gazetesi

Şehit ailelerinden SİTEM – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit cenazesinin ardından Şuhut ve Afyonkarahisar’daki eğlencelere sitem etti Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Şehit Astsubay Ahmet Yumak’ın ebediyete uğurlama törenin yapıldığı gün Şuhut ve Afyonkarahisar’da konserler düzenlenmesine sitem etti. “Bizim düğünümüz [&hellip]

Şehit ailelerinden SİTEM

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit cenazesinin ardından Şuhut ve Afyonkarahisar’daki eğlencelere sitem etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Şehit Astsubay Ahmet Yumak’ın ebediyete uğurlama törenin yapıldığı gün Şuhut ve Afyonkarahisar’da konserler düzenlenmesine sitem etti.
“Bizim düğünümüz de şehitlik, cenazemiz de şehitlik” diyen Kumartaşlı, “En azından şehidimizi uğurladığımız gün bu eğlenceler veya konserler ertelenebilirdi. Şehit haberleri gelirken, şehit yakınlarının da hassasiyetlerini göz önünde bulundurmak gerekir” dedi.
Öte yandan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Kadir Gecesi münasebetiyle Hava Şehitliği’nde, şehitllerin ruhlarına Kur’an-ı Kerim okuttu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme