• Haberler
  • Gündem
  • Şehit ailelerinden 'Özel' ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Şehit ailelerinden 'Özel' ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, devletimizin  güçlü olması ve vatandaşlarının da devletin yanında olmasının ne kadar önemli olduğunun vurgusunda bulundu. Özel, 'Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Bizler aziz şehitlerimiz sayesinde buralarda görev yapabiliyoruz. Onların emanetleri bizlerin baş tacıdır. Kapımız sizlere sonuna kadar açık telefonumuz 24 [&hellip]

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, devletimizin  güçlü olması ve vatandaşlarının da devletin yanında olmasının ne kadar önemli olduğunun vurgusunda bulundu. Özel, “Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Bizler aziz şehitlerimiz sayesinde buralarda görev yapabiliyoruz. Onların emanetleri bizlerin baş tacıdır. Kapımız sizlere sonuna kadar açık telefonumuz 24 saat emrinizde bir isteğiniz olursa seve seve yerine getirmeyi bir borç biliriz” dedi.
Özel, Şırnak Cizre’de Mayın patlaması sonucu şehit olan Şehit Polis Memuru Mehmet Dama’nın 3 yaşındaki oğlu Enes Dama ile yakından ilgilendi.

Bakmadan Geçme