• Haberler
  • Genel
  • Şehit ailelerinden Kumartaşlı’ya ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Şehit ailelerinden Kumartaşlı’ya ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Dinar ilçesinde yaşayan bir grup şehit ailesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı'nı Dinar ilçesinden gelen şehit aileleri ve gazilerden oluşan 20 kişilik bir heyet ziyaret etti.DİNAR’DAN ANLAMLI ZİYARET Türkiye Harp Malulü Gaziler [&hellip]

Şehit ailelerinden Kumartaşlı'ya ziyaret

Dinar ilçesinde yaşayan bir grup şehit ailesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’nı Dinar ilçesinden gelen şehit aileleri ve gazilerden oluşan 20 kişilik bir heyet ziyaret etti.
DİNAR’DAN ANLAMLI ZİYARET
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilciliği Başkanı Malul Gazi Hasan Ceylan, Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı’ya camiaya verdiği hizmetler nedeniyle hizmet anı belgesi verdi. Ceylan, yaptığı hizmetler nedeniyle Kumartaşlı’ya teşekkür ederken başarılarının devamını diledi. Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dinar ilçesinden derneğe gelen şehit aileleri ve gazilerin ziyaretinin kendilerini onurladırdığını söyledi. Şehit aileleri ve gazilere son bir kaç yıl içinde bir takım haklar verildiğini kaydeden Kumartaşlı; “Son çıkarılan kanun yönetmeliği esasına göre serbest dolaşım kartlarımıza müracaat şartları maalesef ilçelerde olmadığından il merkezinde oldu. Dinar ilçemizden 20 şehit anne babamız ilk defa buraya toplu olarak geldiler.” dedi.
“DERNEK BİZİM EVİMİZ”
Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dinar ilçesinden derneğin yeni şubesine ilk defa gelen şehit ailelerinin ziyaretleri ile onları evlatları ve eşleri ile biraraya getirdiklerini kaydetti. Tüm şehit aileleri ve gazilerle sıkça gö-rüştüklerini, topluca bir ziyaretin her zaman rast gelmediğine değinen Kumartaşlı şöyle konuştu: “Her zaman söylüyoruz. Dernek bizim evimiz. Derneğimizin yeni hizmet binasında camiamızın Dinar’dan gelen üyelerini ağırlamayı arzu ettik. Burada ilk defa şehit oğulları, eşleri ile buluştular. Ziyaret sırasında yeni kanunu gelişmeler hakkında bir bilgilendirme de yapacağım.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme