Şehit ailelerinden İŞKUR'a teşekkür ziyareti

İlimiz genelindeki tüm şehit ailelerine, Gazi ve yakınlarına gösterdikleri ilgi alaka ve verdikleri destek nedeniyle Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ziyaret eden Kumartaşlı ve yönetimi, İş İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya ve çalışanlarına tüm şehit aileleri ve gaziler adına teşekkürlerini ilettiler.İŞKUR'un yeni hizmet binasının da hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Kumartaşlı, 'İŞKUR [&hellip]

İlimiz genelindeki tüm şehit ailelerine, Gazi ve yakınlarına gösterdikleri ilgi alaka ve verdikleri destek nedeniyle Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ziyaret eden Kumartaşlı ve yönetimi, İş İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya ve çalışanlarına tüm şehit aileleri ve gaziler adına teşekkürlerini ilettiler.
İŞKUR’un yeni hizmet binasının da hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Kumartaşlı, “İŞKUR İl Müdürü Sayın Ahmet Karakaya bizlerin her zaman yanında olmuştur. Şehitlerimizin emanetleri olan ailelerine, Gazi ve yakınlarına gerçekten büyük kolaylıklar gösterip, işlerimizi anında çözmüşlerdir. Kendilerine tüm Şehit Aileleri adına teşekkür ediyor, yeni hizmet binasının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette, Karakaya’da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, tüm Şehit ailelerinin, Gazi ve yakınlarının her zaman emrinde olduklarını söyledi. Karakaya, Başkan Kumartaşlı ve yönetimini de başarıla çalışmalarından dolayı kutladı.

Bakmadan Geçme