Şehit ailelerin Başkan Çoban’a teşekkür

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından 2016 yılı için hazırlanan takvime Afyonkarahisar Belediyesi’nin verdiği destekten dolayı teşekkür eden Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Arşiv niteliğinde bir takvime imza atıldı. Bu takvimin yayınlanmasında Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın büyük katkısı oldu” dedi.Başkan Çoban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, şehit ailelerinin [&hellip]

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından 2016 yılı için hazırlanan takvime Afyonkarahisar Belediyesi’nin verdiği destekten dolayı teşekkür eden Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Arşiv niteliğinde bir takvime imza atıldı. Bu takvimin yayınlanmasında Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın büyük katkısı oldu” dedi.
Başkan Çoban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
Ziyarette, Kumartaşlı ve dernek yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra şehit babaları da yer aldılar.  (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme