Şehit aileleri ve gaziler, piknikte bir araya geldi

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı ve 22'nci Dönem Milletvekili Dr. Mahmut Koçak ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, ortak bir etkinliğe imza attı. 2 demokratik kitle örgütünün ortak çalışması ile, Afyonkarahisar'daki şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.VATANIN HER YERİNDEAlternatif Politikalar Merkezi Başkanı ve 22'nci Dönem Milletvekili [&hellip]

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı ve 22’nci Dönem Milletvekili Dr. Mahmut Koçak ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, ortak bir etkinliğe imza attı. 2 demokratik kitle örgütünün ortak çalışması ile, Afyonkarahisar’daki şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.
VATANIN HER YERİNDE
Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı ve 22’nci Dönem Milletvekili Dr. Mahmut Koçak, bu tür etkinliklere Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde daha çok imza attıklarını belirtti. Koçak, “Türkiye, olağanüstü şartlardan geçiyor. İçeride ve dışarıda bize yeniden Sevr’i yaşatmak isteyen şer odakları ile mücadele ediyoruz. Bu vatan bizim vatanımız. Bu cihette terörle mücadele kapsamında şehitlerimiz var, gazilerimiz var. Zaman zaman onlarla beraber olmak, bir nebze de olsa onların yaralarına merhem olmak açısından bazı etkinlikler düzenliyoruz. Sadece Afyonkarahisar’ımızda değil, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır, o satıh bütün vatandır’ sözüyle hareket ederek vatanın birçok ilinde şehit ailelerimiz ve gazilerimizle sosyal sorumluluk projeleri geliştiriyoruz” ifadelerini kullandı.
AFYON’DAKİ DERNEĞE ÖVGÜ
Koçak, konuşmasına şöyle devam etti:
“Pikniklerimiz, Ramazan iftarlarımızı yapıyoruz. Afyonkarahisar’daki derneğimizle her zaman gurur duyuyoruz. Adeta yeni bir model uyguluyoruz. Hakkari’den Bitlis’e, Van’dan Cizre’ye, Şanlıurfa’ya kadar 22 ilimizde korucularımızın morallerini de düzeltmek amacıyla, şehit ailelerimize gittik. 5 yıldan beri bütün şehit aileleri ile etkinlik gerçekleştirdik. Güneydoğu’da ayağımızı basmadığımız yer kalmadı.”
“BU YIL DA
CANIMIZ YANDI”
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı da şehit aileleri ve gazilerin, ülkedeki gelişmeleri takip ettiğini hatırlatarak “Ülkemizde bu yıl da canımız yandı, insanların moralleri bozuldu. Bu süreçte en çok canı yananlar şehit aileleri ve gazilerimiz. Sayın Milletvekilimiz Mahmut Koçak, böyle bir teklif sundu. Afyonkarahisar ve ilçelerinden 400’e yakın kişi burada piknik yapıyor” dedi. >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme