Şehit aileleri ve gaziler irtibat masası istiyor

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, beraberindeki dernek üyeleriyle İl Sağlık Müdürlüğü görevine yeni atanan Yardımcı Doçent. Dr. Serhat Korkmaz'ı makamında ziyaret ederek iyi dileklerini iletti.Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ziyaret sırasında İl Sağlık Müdürü Doçent Dr. Serhat Korkmaz'a dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. İsmail Kumartaşlı, İl Sağlık [&hellip]

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, beraberindeki dernek üyeleriyle İl Sağlık Müdürlüğü görevine yeni atanan Yardımcı Doçent. Dr. Serhat Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek iyi dileklerini iletti.
Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ziyaret sırasında İl Sağlık Müdürü Doçent Dr. Serhat Korkmaz’a dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. İsmail Kumartaşlı, İl Sağlık Müdürü Korkmaz’a bir öneri sundu.
Kumartaşlı şöyle konuştu: “İlimizde bulunan Devlet Hastanesi bölgesel bir hastane olup diğer illerden de çok fazla hasta kabulü yapmaktadır. Bu durum bize bir Afyonkarahisarlı olarak gurur vermektedir. Hastane teknik olarak çok büyük bir hastanedir. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin de büyük bir çoğunluğu ileri yaştadır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin hastanede daha kolay tedavi olabilmeleri için hastanenin ilk giriş müracaat kısmına şehit aileleri ve gaziler için bir irtibat masası oluşturulmasını istiyoruz. Böylece hastaneye gelen şehit aileleri ve gazileri yönlendirip iş ve işlemlerinde yardımcı olabilecek personel görevlendirilmesi bizim için hem onur verici hem iş kolaylaştırıcı olacaktır. Sistem zaten 65 yaş üzeri, şehit aileleri, gaziler, engelliler ve çocuklara öncelik vermektedir. Bu uygulama hayata geçerse daha da güzel bir hizmet verilmiş olacaktır.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Korkmaz, bu uygulamanın hayata geçirilmesi için gerekli birimlere talimat vereceğini kaydetti.
Ziyarette; Dernek Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ile birlikte, Kıbrıs Gazisi Tahsin Koç, Şehit Babası Mustafa Çınar, Malul Gazi Ertuğrul Demir ve Malul Gazi Emre Öztürk hazır bulundu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme