Şehit aileleri ve gaziler için devrim

Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu, şehit aileleri ve gaziler için önemli bir yasal değişiklik yaptıklarını belirtti AK Parti’nin Afyonkarahisar’da yapacağı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belediye’yi ziyaret etti.Ziyarette gazetecilere kısa bir değerlendirmede bulunan Bakan Eroğlu, AK Parti’nin bu yıl ilk kez Afyonkarahisar’da yapacağı İstişare [&hellip]

Şehit aileleri ve gaziler için devrim

Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu, şehit aileleri ve gaziler için önemli bir yasal değişiklik yaptıklarını belirtti

AK Parti’nin Afyonkarahisar’da yapacağı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belediye’yi ziyaret etti.
Ziyarette gazetecilere kısa bir değerlendirmede bulunan Bakan Eroğlu, AK Parti’nin bu yıl ilk kez Afyonkarahisar’da yapacağı İstişare ve Değerlendirme toplantısının ilimizin tanıtımı açısından büyük bir fırsat olduğunu söyledi. Bakan Eroğlu; başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanları ve AK Parti yöneticilerini Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.
KUMARTAŞLI’DAN TEŞEKKÜR
Ziyarette hazır bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise Terörle Mücadele Kanunu Kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilecekler hakkındaki yönetmeliğin Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bakan Eroğlu’na teşekkür etti.
Kanunun kendileri açısından devrim niteliğinde olduğunu söyleyen İsmail Kumartaşlı, “Yönetmeliğimiz Resmi Gazete’de yayınlandı. Pazartesi gününden itibaren müracaatlarımızı yapacağız. Öncelikle Başbakanımızdan, Hükümetimizden ve sizlerden Allah razı olsun” dedi. Kumartaşlı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ne yaptıkları destekten ötürü Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti.
ŞEHİT AİLESİ
HEPİMİZİN AİLESİ
Terörle Mücadele Kanunu Kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilecekler hakkında çıkan yönetmelikten 60 bin şehit ailesinin istifade edeceğini hatırlatan Bakan Eroğlu; “Bir şehit ailesi bütün Türkiye’nin yani 77 milyonun ailesi konumunda. Şehit ailelerimize büyük önem veriyoruz, Hükümet olarak şehit ailelerine, gazilerimize yardımcı olmak için her türlü kanunu çıkardık. Orman Su İşleri Bakanlığı olarak da şehitlerimize sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz. Şehitler ormanları kuruyoruz, baraj ve göletlerimize de şehitlerimizin isimlerini veriyoruz. Böylelikle isimlerini bu bölgelerde yaşatıyoruz. Şehitlerimiz vatanımız uğruna canlarını feda ettiler. Şehitlerimiz olmasa bu bayrak, bu topraklarda dalgalanamaz kendilerine minnet borçluyuz, ruhları şad olsun” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme