Şehit aileleri ve gaziler asla para istemez

Türkiye Harp Malulü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, beraberinde şehit aileleri ve gaziler ile birlikte Dazkırı ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.Derneğin Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Tuncay Doğan'ın babası Kadir Doğan ve Dazkırı Bozan köyünden Gazi Muharrem Aydın ile birlikte ilk olarak Dazkırı Kaymakamı Gökay [&hellip]

Türkiye Harp Malulü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, beraberinde şehit aileleri ve gaziler ile birlikte Dazkırı ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Derneğin Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Tuncay Doğan’ın babası Kadir Doğan ve Dazkırı Bozan köyünden Gazi Muharrem Aydın ile birlikte ilk olarak Dazkırı Kaymakamı Gökay İçen’i makamında ziyaret eden dernek yöneticileri, Kaymakam İçen ile faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
HALİT KASAP UNUTULMADI
Daha sonra, Dazkırı ilçesine yeni atanan İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Hüseyin Özdoğan’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kumartaşlı ve beraberindekiler, makamında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Halit Kasap içinde taziyelerini bildirerek, dualar ettiler.
PARA VE BAĞIŞ
TOPLAYANLARA DİKKAT
Şehit aileleri ve gaziler adına bazı kişilerce bağış adına altında para toplandığını ve bundan da çok müzdarip olduklarını söyleyen Kumartaşlı, “Hiçbir şehit ailesi ve gazimiz asla ve asla para ve yardım istemez. Onların talepte bulunacakları tek makam biziz. Sokaklarda şehit ailelerine yardım amacıyla para ve bağış toplayanlara itimat edilmemesini ve ilgili makamlarca bu kişilere karşı önlem alınmasını istiyoruz. Bizler asla bağış toplamayız. Derneğimiz bağış toplayan değil, ancak bağış kabul eden bir dernektir” dedi.

Bakmadan Geçme