Şehit aileleri unutulmadı – Kocatepe Gazetesi

İscehisar’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni sonrası İlçe Kaymakamı Ali Altınkaynak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlçe Garnizon Komutanı İhsan Ddrüy, Başçavuş Bekir Genç, İlçe Emniyet Müdür V. Mustafa Kaylak, şehit ailelerini ziyaret etti.İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim gurur kaynağımızdır, onlarla ne kadar övünsek azdır. Ağustos ayı Milletimizin için zaferlerle dolu bir [&hellip]

İscehisar’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni sonrası İlçe Kaymakamı Ali Altınkaynak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlçe Garnizon Komutanı İhsan Ddrüy, Başçavuş Bekir Genç, İlçe Emniyet Müdür V. Mustafa Kaylak, şehit ailelerini ziyaret etti.
İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim gurur kaynağımızdır, onlarla ne kadar övünsek azdır. Ağustos ayı Milletimizin için zaferlerle dolu bir aydır.Vatanımızın özgürlüğü için Kurtuluş savaşının tüm kahramanları ile Mukaddes vatanımız için Canı pahasına görev yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi 15 Temmuz‘da Darbe girişiminde tankların önüne yatarak vatanı için canını oraya koyarak şehit olan vatandaşlarımızı minnetle anıyoruz. Allah sizlere sabırlar versin. Sizler bizim baş tacımızsınız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme