Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehirlerarası Otobüs Termali’nde hareketlilik yaşandı

İçişleri Bakanlığı’nca 14 büyükşehir

İçişleri Bakanlığı’nca 14 büyükşehir ile Zonguldak için uygulanan seyahat sınırlamasının kaldırıldığı ilk günde Afyonkarahisar Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yoğunluk oluştu

 

İçişleri Bakanlığının Kovid-19 ile mücadele kapsamında geçici olarak seferleri durdurulan Afyonkarahisar Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde dün peronlar, kafeteryalar, yolcu bekleme salonu, açık oturma alanları ve firmaların bürolarını dezenfekte edildi. Normalleşme adımları kapsamında dün tekrar seferlere başlanan Afyonkarahisar Otogarı’nda da hareketlilik yaşandı.
Otobüs terminaline gelen kişiler girişte ateşi ölçülerek içeriye alıdı. Maske takmaları yönünde uyarılan yolcular, maskesiz içeri alınmazken, sosyal mesafeye uymaları yönünde uyarılarak firmalara yönlendirildi.
Afyonkarahisar Şehirler Arası Otobüs Terminali Müdürü Fatih Yılmaz, dün itibarıyla normalleşme adımları çerçevesinde otogarın açıldığını söyledi.
“MASKESİZ GİRİŞE
İZİN VERMEYECEĞİZ”
Belirlenen tedbirlere uygun olarak hazırlıkları yaptıklarını dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:
“Dünden itibaren otogarın her noktasında dezenfekte çalışması yapıldı. Bu çalışmalar devam edecek ve sıklıkla sürdüreceğiz. Girişte herkesin ateşi ölçülüyor. Maskesiz vatandaşlara maske temini yapıyoruz. Maskesiz otogar içinde dolaşmaya izin vermiyoruz. Acentelerimizin önüne sosyal mesafe koruma adına bariyerler koyduk. Otogar içindeki satış bölümlerinde de aynı uygulama var.” (AA)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti