• Haberler
  • Genel
  • Şehir için fotoğraf vakti – Kocatepe Gazetesi

Şehir için fotoğraf vakti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar İçin Fotoğraf Vakti adlı serginin açılışını yaptı Atatürk Kültür Merkezi sergi salonunda yapılan sergi açılışına Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun yanı sıra il müdürleri ve davetliler katıldılar.Sergini açılışı gerçekleştikten sonra sergideki fotoğraflarla ilgili olarak açıklama yapan sergiyi düzenleyen Yalçın Koçer, '12 kişiye fotoğraf atölyemizde 5 hafta boyunca eğitim verildi. 5 haftanın sonunda [&hellip]

Şehir için fotoğraf vakti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar İçin Fotoğraf Vakti adlı serginin açılışını yaptı

Atatürk Kültür Merkezi sergi salonunda yapılan sergi açılışına Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun yanı sıra il müdürleri ve davetliler katıldılar.
Sergini açılışı gerçekleştikten sonra sergideki fotoğraflarla ilgili olarak açıklama yapan sergiyi düzenleyen Yalçın Koçer, “12 kişiye fotoğraf atölyemizde 5 hafta boyunca eğitim verildi. 5 haftanın sonunda pratik çekimlere geçildi. Bunların içlerinden en iyi 30 fotoğraf seçilerek halkımızın beğenisine sunuldu. Atölyemizde fotoğrafa gönül veren arkadaşlarımızı yetiştirmeye devam edeceğiz. Sergimizin açılışını gerçekleştiren Sayın Valimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Sergideki fotoğrafları inceleyen Vali Balkanlıoğlu; “Fotoğraf sanatçısı Yalçın kardeşimizi tebrik ediyorum. Hepsi birbirinden güzel ve Afyonkarahisar’dan çekilmiş olan fotoğrafların hiç birinde rötuş yok sanırım. Fotoğraf çekme sanatı zamanı durduran bir sanattır. Çekilen her bir kare ölümsüzleşiyor. Duygu, düşünce ve manzara hatta yıldırım resmi çok güzel. O manzarayı her zaman yakalamak mümkün olmaz. Bakıp geçtiğimiz fotoğraflar belki saatler, belki günler süren bir emeğin eseridir. Yıllar sonra bile hatırlanacak olan bu fotoğraflarda emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme