Şehir Hastanesi hakkında istişare edildi

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Murat Çağlayan'ın yönetiminde Başkanlar, Genel Sekreterlik İdari, Tıbbi ve Mali Hizmetler Personeli, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yönetimi, Dinar Devlet Hastanesi Yönetiminden oluşan bir ekip ile Isparta Şehir Hastanesi’ne örnek uygulamaları gözlemleme ve yerinde değerlendirme amacıyla ziyaret düzenlendi.Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, Isparta Şehir [&hellip]

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Murat Çağlayan’ın yönetiminde Başkanlar, Genel Sekreterlik İdari, Tıbbi ve Mali Hizmetler Personeli, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yönetimi, Dinar Devlet Hastanesi Yönetiminden oluşan bir ekip ile Isparta Şehir Hastanesi’ne örnek uygulamaları gözlemleme ve yerinde değerlendirme amacıyla ziyaret düzenlendi.
Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, Isparta Şehir Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan ve beraberindeki heyet ile Şehir Hastanesi hakkında istişare toplantısı gerçekleşti.

Bakmadan Geçme