• Haberler
  • Genel
  • Şehidin ailesine veremediği hediyeler – Kocatepe Gazetesi

Şehidin ailesine veremediği hediyeler – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesine bağlı Tınaztepe Beldesinde, Şehit P. Er Mehmet Kocatepe’nin terhisinde ailesine getirmek için hazırladığı hediyeler evinde sergileniyor. Şehit babası Şefaattin Kocatepe, Tunceli Kırmızıköprü’de 31 Mayıs 1999 tarihinde mayın patlaması sonucu Şehit olan oğlunun, tüm eşyalarını en iyi şekilde koruduğunu söyledi. Oğlunun aziz hatırasını yaşatmak için evinin bir odasını oğlunun eşyalarına ayırdığını belirten Kocatepe, [&hellip]

Şehidin ailesine veremediği hediyeler

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesine bağlı Tınaztepe Beldesinde, Şehit P. Er Mehmet Kocatepe’nin terhisinde ailesine getirmek için hazırladığı hediyeler evinde sergileniyor.

Şehit babası Şefaattin Kocatepe, Tunceli Kırmızıköprü’de 31 Mayıs 1999 tarihinde mayın patlaması sonucu Şehit olan oğlunun, tüm eşyalarını en iyi şekilde koruduğunu söyledi. Oğlunun aziz hatırasını yaşatmak için evinin bir odasını oğlunun eşyalarına ayırdığını belirten Kocatepe, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Oğlum Mehmet’in terhisine 20 günü kalmıştı. 20 gün kala bu acı olayı yaşadık. Ama Vatan için canını vermiştir. Vatan sağ olsun. Vatan için kendini feda eden oğlumla gurur duyuyorum. Şehadet’i sırasında üzerinde bulunan 100 Bin Lira ve Şarapnel parçasının isabet ettiği Metal para, kan izleri hala duruyor. Metal paradaki çarpma izi de yüreğimizi yakmaya devam ediyor. Bu paraların yanında bulunan hediyelik ve isim yazdırılan çakmaklar. Şehit olmasaydı, Şehadet tarihinden 20 gün sonra bunları ailemize ve arkadaşlarına hediye edecekti. Ama nasip olmadı”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu. Kocatepe, Şehit oğlunun tüm eşyalarını ömür boyu evinin odasında sergileyeceğini söyledi. (AA)

Bakmadan Geçme