• Haberler
  • Genel
  • Şehidin ailesi, Vali İmga’ya teşekkür etti

Şehidin ailesi, Vali İmga’ya teşekkür etti

Geçtiğimiz günlerde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yasin Mergen'in ailesinden Vali Haluk İmga'ya teşekkür ziyareti Tunceli’de güvenlik güçleriyle bölücü örgüt arasında çıkan çatışma sonrasında Şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yasin Mergen'in Babası Ayhan Mergen, Annesi Leman Mergen ve Dayısı Kadir Yılmaz zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Haluk İmga'ya bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyaretten dolayı [&hellip]

Şehidin ailesi, Vali İmga'ya teşekkür etti

Geçtiğimiz günlerde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yasin Mergen’in ailesinden Vali Haluk İmga’ya teşekkür ziyareti

Tunceli’de güvenlik güçleriyle bölücü örgüt arasında çıkan çatışma sonrasında Şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yasin Mergen’in Babası Ayhan Mergen, Annesi Leman Mergen ve Dayısı Kadir Yılmaz zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Haluk İmga’ya bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.
Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Vali Haluk İmga, bir vatan kahramanının annesini ve babasını ağırlamaktan onur duyduğunu söyledi.
Vali İmga ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında; “Ne söylesek acınızı ha-fifletmez, ama bizler her zaman emrinizdeyiz. Sizler bir kahramanın annesi ve babasısınız. Evladamız Yasin ulaşılabilecek en yüksek mertebe olan Şehitlik mertebesine ulaştı. Ne mutlu ki size, böylesine kahraman bir evlat yetiştirmişsiniz. Sizleri kutluyorum. O’na ve onun gibi vatanı, bayrağı için canlarını seve seve feda eden tüm evlatlarımıza yüce Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Her zaman emrinizdeyiz” dedi.
Acı haberi aldıkları andan bu yana kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Vali Haluk İmga’ya teşekkür eden Şehit Yasin Mergen’in babası Ayhan Mergen, “Allah devletimize zeval vermesin, bizi hiç yalnız bırakmadı. Valimize, Paşamıza, Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanımıza gösterdikleri ilgi, alaka ve yakınlıktan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Bir süre sohbetin yapıldığı ziyaret sırasında Vali Haluk İmga, şehit ailesinin bir sıkıntılarının olup olmadığını da sordu.

Bakmadan Geçme